Projecten waar
we trots op zijn

Bij ons verdient elke vraag een antwoord op maat en dat zie je terug in onze projecten.


Bekijk onze vacatures

Ieder project is uniek en toch is er een rode draad in processen en technieken. Hieronder een greep uit onze recente projecten.

Datumprikker

Snel en eenvoudig een datum prikken! Datumprikker is bij Webbeat ontstaan en inmiddels opgenomen in de “Calendar en Scheduling” groep CalSol. Webbeat blijft hofleverancier voor de techniek van nieuwe releases.

eCaption

eCaption is een volledige en efficiënte oplossing voor het maken van ondertitels en het beheren van het ondertitel proces. Webbeat realiseert de online componenten van eCaption waaronder workflow en de web based subtitle editor.

Ruler

Weten aan welke financiële toezichtswetten en regels u moet voldoen, overal en altijd? Dat is Ruler! Op basis van geavanceerde profielen worden financiële organisaties op de hoogte gehouden van hun wettelijke verplichtingen.

PostNL

Webbeat ontwikkelt de internationale track en trace portal van PostNL. Een applicatie waarin grote hoeveelheden data verwerkt worden. Een belangrijk onderdeel hierbij zijn ook de vele (API) koppelingen met internationale partijen.

Aanuit

Met Aanuit.net kunnen consumenten zelf voorzieningen als stroom, water en verblijf activeren op een jachthaven, camping of camperplaats. Webbeat realiseert de apps voor zowel Android als iOS.

SMS dienst

Webbeat levert al jaren een SMS dienst die onder andere wordt toegepast in de zorg, het openbaar vervoer en de ICT branche. De dienst verwerkt zowel binnenkomende als uitgaande berichten.

Deloitte.

Voor Deloitte heeft Webbeat de afgelopen jaren een bijdrage mogen leveren aan verschillende innovatieve webapplicaties. Met name in de vroege fase van nieuwe producten kan Webbeat hier snel schakelen en resultaat boeken.

Microsoft Azure

Samen met Nalta Consultancy heeft Webbeat al verschillende applicaties naar de Microsoft Azure cloud omgeving gemigreerd. Webbeat heeft vanuit de applicatie kant veel ervaring met de Azure componenten.

5by2

5BY2 is de pionier op het gebied van volautomatische ‘schuifpuzzel-garages’. Webbeat werkt samen met Nalta aan nieuwe puzzel techniek, simulatie en besturing.

Wat we het leukste vinden? Werken met klanten die net zoveel passie hebben voor hun product of dienst als wij voor online.

Neem contact op

Benieuwd wat we voor jouw volgende project kunnen betekenen? We bespreken het graag. Onder diensten vindt je meer inhoudelijke informatie.

Bekijk onze diensten